Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowy, dietetyczny i lekko pikantny koktajl z czerwonych warzyw. Z podanej ilości składników wyszły mi 3 szklanki widoczne na zdjęciu.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Składniki
Pomidora i papryke sparzyć i obrać ze skóry. Marchewkę i cebulę obrać. Wszystkie warzywa pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do blendera. Blendować dość długo, aby nie pozostało żadnych grudek. Dodać sól, chili, czosnek, czosnek granulowany i kefir. Blendować jeszcze chwilę. Gotowy koktajl przelać do szklanki. Można udekorować bazylią. Smacznego!