Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowy, dietetyczny i lekko pikantny koktajl z czerwonych warzyw. Z podanej ilości składników wyszły mi 3 szklanki widoczne na zdjęciu.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 343
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15132
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3075
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 343
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15132
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3075
Składniki
Pomidora i papryke sparzyć i obrać ze skóry. Marchewkę i cebulę obrać. Wszystkie warzywa pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do blendera. Blendować dość długo, aby nie pozostało żadnych grudek. Dodać sól, chili, czosnek, czosnek granulowany i kefir. Blendować jeszcze chwilę. Gotowy koktajl przelać do szklanki. Można udekorować bazylią. Smacznego!