Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1927
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1620
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2566
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1927
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1620
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2566
Składniki
pokruszyc ok. 4 kostki lodu ,wsypać do wysokiej ozdobnej szklanki. Po czym dodać 50ml żubrówki, 100ml soku jabłkowo-miętowego i 50ml soku pomarańczowego. Wszystko sprawnie wymieszać żeby nie uronić nawet kropelki ;-) na samą górę do dekoracji ułożyć ładnie listek świeżej mięty.