Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wakacyjny poncz"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2096
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421364
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2053
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2096
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421364
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2053
Składniki
Przetnij arbuza na pół. Wykrój miąższ, po czym potnij go drobno w kosteczkę. Skórę natnij dekoracyjnie w ząbki.
Porządnie schłodzone wino musujące połącz z wódką. Wlej do miseczki z arbuza.
Jabłko i mango pokrój w kosteczkę. Wrzuć do alkoholu razem z miąższem i winogronami. Poncz będzie gotowy po godzinie.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 120. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax