Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wakacyjny poncz"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1144
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1178
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13229
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1144
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1178
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13229
Składniki
Przetnij arbuza na pół. Wykrój miąższ, po czym potnij go drobno w kosteczkę. Skórę natnij dekoracyjnie w ząbki.
Porządnie schłodzone wino musujące połącz z wódką. Wlej do miseczki z arbuza.
Jabłko i mango pokrój w kosteczkę. Wrzuć do alkoholu razem z miąższem i winogronami. Poncz będzie gotowy po godzinie.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 120. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax