Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wakacyjny poncz"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100691
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1966
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5821
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5820
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100691
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1966
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5821
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5820
Składniki
Przetnij arbuza na pół. Wykrój miąższ, po czym potnij go drobno w kosteczkę. Skórę natnij dekoracyjnie w ząbki.
Porządnie schłodzone wino musujące połącz z wódką. Wlej do miseczki z arbuza.
Jabłko i mango pokrój w kosteczkę. Wrzuć do alkoholu razem z miąższem i winogronami. Poncz będzie gotowy po godzinie.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 120. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax