Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wakacyjny poncz"
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 132
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 122
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 132
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 122
Składniki
Przetnij arbuza na pół. Wykrój miąższ, po czym potnij go drobno w kosteczkę. Skórę natnij dekoracyjnie w ząbki.
Porządnie schłodzone wino musujące połącz z wódką. Wlej do miseczki z arbuza.
Jabłko i mango pokrój w kosteczkę. Wrzuć do alkoholu razem z miąższem i winogronami. Poncz będzie gotowy po godzinie.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 120. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax