Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 961
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 961
Składniki
Jajka gotujemy standartowo na twardo, pieczarki i cebule szatkujemy i podsmarzamy na patelni z odrobina tłuszczu. Kroimy na połówki jajka wyciągamy żółtka dodajemy do pieczarek i cebulki podsmarzonej, robimy z tego farsz z dodatkiem majonezu.
Łyżeczką wypełniamy połówki jajek i dekorujemy wedle gustu. Życzę smacznego )))