Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 62
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 767
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 73
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 62
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 767
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 73
Składniki
Jajka gotujemy standartowo na twardo, pieczarki i cebule szatkujemy i podsmarzamy na patelni z odrobina tłuszczu. Kroimy na połówki jajka wyciągamy żółtka dodajemy do pieczarek i cebulki podsmarzonej, robimy z tego farsz z dodatkiem majonezu.
Łyżeczką wypełniamy połówki jajek i dekorujemy wedle gustu. Życzę smacznego )))