Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalna sałatka z buraczków , znakomita do mięs na zimno i wędlin.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3765
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2126
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5575
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5586
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3765
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2126
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5575
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5586
Składniki
Ugotować buraczki , po ostudzeniu obrać , pokroić w talarki
Przygotować zalewę : zagotować ocet z wodą i z cukrem ( zalewa o słodko - kwaśnym smaku ), po ostudzeniu dodać chrzan.
Połączyć buraczki z zalewą. Wymieszać.
Przechowywać w słoju , w lodówce - trwałość ok. 1 tygodnia.