Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, kolorowe i nadaje się do wszystkiego :)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38597
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 397
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 161
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 374
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38597
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 397
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 161
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 374
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Składniki
Buraki ugotować w osolonej wodzie, dodać odrobinę soku z cytryny żeby zachować naturalny kolor buraków. Po ugotowaniu ostudzić i pokroić w ćwiartki. Przełożyć do miski.
Przygotować sos: Jogurt połączyć z majonezem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i poszatkowany koperek. Kilka gałązek koperku zostawić do dekoracji. Całość wymieszać i wlać do buraczków. Przemieszać i udekorować. Gotowe :) Nadaje się do wszelkiego mięsiwa i wspaniale się z nim komponuje :) Smacznego :)