Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, kolorowe i nadaje się do wszystkiego :)
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 120
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 108
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 120
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 108
Składniki
Buraki ugotować w osolonej wodzie, dodać odrobinę soku z cytryny żeby zachować naturalny kolor buraków. Po ugotowaniu ostudzić i pokroić w ćwiartki. Przełożyć do miski.
Przygotować sos: Jogurt połączyć z majonezem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i poszatkowany koperek. Kilka gałązek koperku zostawić do dekoracji. Całość wymieszać i wlać do buraczków. Przemieszać i udekorować. Gotowe :) Nadaje się do wszelkiego mięsiwa i wspaniale się z nim komponuje :) Smacznego :)