Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, kolorowe i nadaje się do wszystkiego :)
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 356
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2289
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 402
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 133
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 356
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2289
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 402
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 133
Składniki
Buraki ugotować w osolonej wodzie, dodać odrobinę soku z cytryny żeby zachować naturalny kolor buraków. Po ugotowaniu ostudzić i pokroić w ćwiartki. Przełożyć do miski.
Przygotować sos: Jogurt połączyć z majonezem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i poszatkowany koperek. Kilka gałązek koperku zostawić do dekoracji. Całość wymieszać i wlać do buraczków. Przemieszać i udekorować. Gotowe :) Nadaje się do wszelkiego mięsiwa i wspaniale się z nim komponuje :) Smacznego :)