Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka idealna na ciepłe dni. Mała kaloryczność. Kolorowa aż chce się schrupać.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Ciecierzyca: Odsączoną ciecierzycę mieszamy z oliwą oraz przyprawami. Ciecierzycę nakładamy na blaszkę wcześniej wyłożoną papierem do pieczenia, pieczemy w temperaturze 220 stopni przez około 30 minut aż będzie chrupiąca, od czasu do czasu mieszamy. Upieczoną odstawiamy do ostygnięcia.
Wszystkie warzywa kroimy. Oliwę i sok cytryny wraz z ziołami mieszamy i dodajemy do pokrojonych warzyw, dodajemy ciecierzycę i mieszamy. Gotowe!