Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka idealna na ciepłe dni. Mała kaloryczność. Kolorowa aż chce się schrupać.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5340
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11773
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5340
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11773
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Ciecierzyca: Odsączoną ciecierzycę mieszamy z oliwą oraz przyprawami. Ciecierzycę nakładamy na blaszkę wcześniej wyłożoną papierem do pieczenia, pieczemy w temperaturze 220 stopni przez około 30 minut aż będzie chrupiąca, od czasu do czasu mieszamy. Upieczoną odstawiamy do ostygnięcia.
Wszystkie warzywa kroimy. Oliwę i sok cytryny wraz z ziołami mieszamy i dodajemy do pokrojonych warzyw, dodajemy ciecierzycę i mieszamy. Gotowe!