Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka idealna na ciepłe dni. Mała kaloryczność. Kolorowa aż chce się schrupać.
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 83
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 189
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 83
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 189
Składniki
Ciecierzyca: Odsączoną ciecierzycę mieszamy z oliwą oraz przyprawami. Ciecierzycę nakładamy na blaszkę wcześniej wyłożoną papierem do pieczenia, pieczemy w temperaturze 220 stopni przez około 30 minut aż będzie chrupiąca, od czasu do czasu mieszamy. Upieczoną odstawiamy do ostygnięcia.
Wszystkie warzywa kroimy. Oliwę i sok cytryny wraz z ziołami mieszamy i dodajemy do pokrojonych warzyw, dodajemy ciecierzycę i mieszamy. Gotowe!