Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka idealna na ciepłe dni. Mała kaloryczność. Kolorowa aż chce się schrupać.
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 74
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 60
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 157
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 259
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 74
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 60
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 157
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 259
Składniki
Ciecierzyca: Odsączoną ciecierzycę mieszamy z oliwą oraz przyprawami. Ciecierzycę nakładamy na blaszkę wcześniej wyłożoną papierem do pieczenia, pieczemy w temperaturze 220 stopni przez około 30 minut aż będzie chrupiąca, od czasu do czasu mieszamy. Upieczoną odstawiamy do ostygnięcia.
Wszystkie warzywa kroimy. Oliwę i sok cytryny wraz z ziołami mieszamy i dodajemy do pokrojonych warzyw, dodajemy ciecierzycę i mieszamy. Gotowe!