Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis powstał z czyszczenia lodówki z resztek
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 371
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 63
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 371
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 63
Składniki
Mięso obierz , posyp przyprawą do gyrosa , przesmaż na oleju.
Kapustę pokrój nie za drobno, wrzuć do miski, do tego ogórki konserwowe w paseczki pokrojone, kukurydzę ,groszek, fasolę, poszatkowaną cebulę , ostudzone mięsko.
Całość posyp przyprawą do geyrosa , dodaj majonez , wymieszaj. Smacznego !!