Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis powstał z czyszczenia lodówki z resztek
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 156
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1250
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 226
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 156
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1250
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 226
Składniki
Mięso obierz , posyp przyprawą do gyrosa , przesmaż na oleju.
Kapustę pokrój nie za drobno, wrzuć do miski, do tego ogórki konserwowe w paseczki pokrojone, kukurydzę ,groszek, fasolę, poszatkowaną cebulę , ostudzone mięsko.
Całość posyp przyprawą do geyrosa , dodaj majonez , wymieszaj. Smacznego !!