Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis powstał z czyszczenia lodówki z resztek
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Mięso obierz , posyp przyprawą do gyrosa , przesmaż na oleju.
Kapustę pokrój nie za drobno, wrzuć do miski, do tego ogórki konserwowe w paseczki pokrojone, kukurydzę ,groszek, fasolę, poszatkowaną cebulę , ostudzone mięsko.
Całość posyp przyprawą do geyrosa , dodaj majonez , wymieszaj. Smacznego !!