Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31033
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5622
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31033
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5622
Składniki
kurczaka kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na oleju razem z 1/2 opakowania przyprawy gyros.STUDZIMY(Ja zawsze wykładam gorącego kurczaka na ręcznik papierowy aby nadmiar tłuszczu pozostał na ręczniku)
pekińską,ogórki ,cebule drobno kroimy
wszystkie składniki układamy warstwowo
kurczak
cebula
ketchup(musi przykryć cebulę)
ogórki
majonez
pekińska
majonez
kukurydza