Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 51
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 94
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 51
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 94
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Składniki
Papryki pokroić w kostkę, pomidory na ósemkę, cebulkę w cienkie plasterki, oliwki w krążki, a czosnek drobno posiekać. Wymieszać w salaterce. Oliwę z oliwek utrzeć z sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Polać tym sokiem wymieszane warzywa. Odstawić do lodówki na 15 min. Po wyjęciu z lodówki posypać sałatkę drobno posiekaną natką pietruszki. SMACZNEGO :)