Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 284
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 427
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 53
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 63
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 284
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 427
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 53
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 63
Składniki
Papryki pokroić w kostkę, pomidory na ósemkę, cebulkę w cienkie plasterki, oliwki w krążki, a czosnek drobno posiekać. Wymieszać w salaterce. Oliwę z oliwek utrzeć z sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Polać tym sokiem wymieszane warzywa. Odstawić do lodówki na 15 min. Po wyjęciu z lodówki posypać sałatkę drobno posiekaną natką pietruszki. SMACZNEGO :)