Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2031
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 435
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2031
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 435
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko solonej wodzie, dokladnie osaczamy.
Warzywa myjemy, usuwamy pestki, miąższ kroimy w kostke lub paseczki.
Ser żółty kroimy w kostkę wędlinę w paseczki. Kukurydze osączamy, kapustę pekińską siekamy.
Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, solimy i pieprzymy do smaku, dodajemy majonez, mieszmy. Odstawiamy na godzine, aby smaki sie przegryzły.