Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 37
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 535
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3996
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 37
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 535
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3996
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko solonej wodzie, dokladnie osaczamy.
Warzywa myjemy, usuwamy pestki, miąższ kroimy w kostke lub paseczki.
Ser żółty kroimy w kostkę wędlinę w paseczki. Kukurydze osączamy, kapustę pekińską siekamy.
Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, solimy i pieprzymy do smaku, dodajemy majonez, mieszmy. Odstawiamy na godzine, aby smaki sie przegryzły.