Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 761
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5389
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8629
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17603
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 761
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5389
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8629
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17603
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko solonej wodzie, dokladnie osaczamy.
Warzywa myjemy, usuwamy pestki, miąższ kroimy w kostke lub paseczki.
Ser żółty kroimy w kostkę wędlinę w paseczki. Kukurydze osączamy, kapustę pekińską siekamy.
Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, solimy i pieprzymy do smaku, dodajemy majonez, mieszmy. Odstawiamy na godzine, aby smaki sie przegryzły.