Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
słodko-pikantna saladka z kapusty pekinskiej
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2698
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3075
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2698
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3075
Składniki
Dużą jasno zieloą kapustę pokroić na cienkie paski(bez białych końcówek).Brzoskwinie odsączyć(część syropu zostawić do sosu) i pokroić w paski.Do słoika przełożyć 3 łyzki majonezu,dolać 3 łyżki syropu z brzoskwiń,dosypać łyżeczkę pieprzu-porządnie wymieszać składniki.Wymieszać z sałatką.
Brzoskwinie można zastąpić ananasem,morelami,gruszkami lub mandarynkami