Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
słodko-pikantna saladka z kapusty pekinskiej
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10903
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4859
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 985
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9359
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10903
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4859
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 985
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9359
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1389
Składniki
Dużą jasno zieloą kapustę pokroić na cienkie paski(bez białych końcówek).Brzoskwinie odsączyć(część syropu zostawić do sosu) i pokroić w paski.Do słoika przełożyć 3 łyzki majonezu,dolać 3 łyżki syropu z brzoskwiń,dosypać łyżeczkę pieprzu-porządnie wymieszać składniki.Wymieszać z sałatką.
Brzoskwinie można zastąpić ananasem,morelami,gruszkami lub mandarynkami