Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
słodko-pikantna saladka z kapusty pekinskiej
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424872
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10670
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424872
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10670
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Składniki
Dużą jasno zieloą kapustę pokroić na cienkie paski(bez białych końcówek).Brzoskwinie odsączyć(część syropu zostawić do sosu) i pokroić w paski.Do słoika przełożyć 3 łyzki majonezu,dolać 3 łyżki syropu z brzoskwiń,dosypać łyżeczkę pieprzu-porządnie wymieszać składniki.Wymieszać z sałatką.
Brzoskwinie można zastąpić ananasem,morelami,gruszkami lub mandarynkami