Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i aromatyczna sałatka do wiosenno – letnich obiadów. Bardzo szybka do zrobienia. Sałatka z pomidorów, zaraz obok mizerii, jest moja ulubiona wiosenno – letnia sałatka. Zazwyczaj przygotowuje ja z cebulka i szczypiorkiem, ale od kiedy poznałam ten przepis to coraz częściej przygotowuje ja w ten właśnie sposób. Pełna smaku i aromatu, również świetny dodatek do grilla.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Z umytych pomidorów usunąć zielone końcówki i pokroić na mniejsze kawałki, np.: ćwiartki. Do pokrojonych pomidorów dodać posiekana natkę i koperek.
W osobnej misce wymieszać starty czosnek, przyprawy oraz oliwę i ocet. Tak przygotowanym sosem zalać pomidory. Całość dobrze wymieszać i odstawić do lodówki na godzinę , aby smaki się ze soba przegryzły. Smacznego!