Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka 3 łyżki oleju przyprawa gyros 7 łyżek ketchupu 2 średnie cebule 5 średnich ogórków kiszonych 8 łyżek majonezu ½ średniej kapusty pekińskiej
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5014
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13546
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5875
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7636
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5014
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13546
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5875
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7636
Składniki
Pierś z kurczaka skroić w kostkę, podsmażyć na oleju i ostudzić. Następnie dodać przyprawę gyros i wymieszać. Cebulę i ogórki kiszone pokroić w kostkę. Kapustę pekińską drobno poszatkować. W przezroczystej misce układać składniki w następującej kolejności: kurczak, ketchup, cebula, 4 łyżki majonezu, ogórki kiszone, pozostały majonez i na górę kapusta pekińska. Sałatkę schłodzić w lodówce. Smacznego.