Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza mizeria jest oczywiście z własnych ogórków gruntowych, ale szklarniowe też dają radę. Nie podaję konkretnych ilości, bo wszystko zależy tego ile mamy ogórków i naszego smaku.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 56
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9308
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1131
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 56
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9308
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1131
Składniki
Ogórki obrałem i pokroiłem w plasterki. Dodałem soli z cukrem i odstawiłem na chwilę by ogórki zmiękły. Odlałem wodę którą puściły ogórki. Następnie wymieszałem z jogurtem, dodałem ocet (odrobina) i popieprzyłem do smaku.
Można zamiast jogurtu dodać śmietany, ale wtedy mizeria już nie jest tak zdrowa. Na koniec gwiazda surówki - posiekany koperek.