Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 13066
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 21
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 27
Szybka i smaczna sałatka dla mnie najlepsza na święta.
Odsłon: 25
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 733
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 13066
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 21
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 27
Szybka i smaczna sałatka dla mnie najlepsza na święta.
Odsłon: 25
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 733
Składniki
Ziemniaki umyj i oskrob. Ugotuj w osolonej wodzie. Ostudź, przełóż do salaterki. Ogórki pokrój na plasterki. Dymkę opłucz i posiekaj razem ze szczypiorem. Koperek i listki mleczu potnij drobno, dodaj do ziemniaków. Z oliwy, soku z cytryny, soli i pieprzu przygotuj sos. Polej nim sałatkę.