Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 56
Sałatka z pieczonym brokułem i innymi warzywami to świetna propozycja dla osó...
Odsłon: 2081
Fasola po grecku, czyli gigantes plaki, to rodzaj zapiekanki warzywnej. Trady...
Odsłon: 877
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 17844
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 56
Sałatka z pieczonym brokułem i innymi warzywami to świetna propozycja dla osó...
Odsłon: 2081
Fasola po grecku, czyli gigantes plaki, to rodzaj zapiekanki warzywnej. Trady...
Odsłon: 877
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 17844
Składniki
Gruszkę kroimy na cienkie plastry marynujemy w oliwie i czerwonym pieprzu następnie grillujemy około 2 minut. Chrzan mieszamy ze śmietaną i smarujemy liście boćwiny na to układamy plastry łososia i zwijamy w rulon. Ruloniki z łososia oraz gruszkę układamy na talerz , posypujemy czerwonym pieprzem i dekorujemy kiełkami mięty. Smacznego :)