Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 120
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 220
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 120
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 220
Składniki
KAPUSTĘ DROBNO POSZATKOWAĆ I POSOLIĆ
RZODKIEWKI POKROIĆ W TALARKI
SZCZYPIOREK POSIEKAĆ
4,MARCHEWKĘ ZETRZEĆ NA DROBNEJ TARCE
CEBULĘ POKROIĆ W KOSTECZKĘ
DOPRAWIĆ PIEPRZEM,DODAĆ TROCHĘ OLEJU,WYMIESZAĆ I CHRUPAĆ