Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i sycące
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Pierś umyć, osuszyć polać kilkoma kroplami oliwy, doprawić papryką, solą i pieprzem. Położyć na grillu lub patelni grillowej. Sałatę umyć i osuszyć, pomidory pokroić, cebulę również. Słonecznik uprażyć na suchej patelni.
Na talerze wyłożyć Rucolę, na nią pomidory, cebulę i urażony słonecznik. Pierś pokroić na ukos położyć na sałacie, doprawić solą i pieprzem, polać oliwą Smacznego