Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1465
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1373
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 266
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1465
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1373
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 266
Składniki
odcinamy glowki brokul, wsypujemy rodzynki na oko mala garsc kto jak lubi, kroimy cebule w drobna kostke dosypujemy, ilosc cebuli tez wedlug uznania, ja to robie na oko tzn. zalezy ile mam brokulow.
majonez mieszam z cukrem i octem, ma wyjsc slodko kwaskowaty dresing. mieszam to wszystko i zostawiam zeby sie przegryzlo na pare godzin.
brokuly zeby byly chrubkie zalewam woda z odrobina soli na godzine przed robieniem salatki.