Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4094
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416100
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2777
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4094
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416100
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2777
Składniki
odcinamy glowki brokul, wsypujemy rodzynki na oko mala garsc kto jak lubi, kroimy cebule w drobna kostke dosypujemy, ilosc cebuli tez wedlug uznania, ja to robie na oko tzn. zalezy ile mam brokulow.
majonez mieszam z cukrem i octem, ma wyjsc slodko kwaskowaty dresing. mieszam to wszystko i zostawiam zeby sie przegryzlo na pare godzin.
brokuly zeby byly chrubkie zalewam woda z odrobina soli na godzine przed robieniem salatki.