Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa i tania!!!
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 100
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 58
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 100
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 58
Składniki
Gotujemy brokuł tak aby nie był zbyt miekki- wykładamy do salaterki. Smarujemy 1-2 łyżkami majonezu. Na to dajemy pokrojone w średnio grubą kostke jaja. Znów majonez jw. Następnie dajemy pokrojoną w kostke feta. Góre smarujemy troszeczke grubiej majonezem- tak aby przykryć całość. Na patelni (suchej) prażymy na złoty kolor migdały- beda aromatyczne i chrupiące. Tak przygotowane migdały wysypujemy na góre.
SMACZNEGO!!!!!!