Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa i tania!!!
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 465
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 465
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Składniki
Gotujemy brokuł tak aby nie był zbyt miekki- wykładamy do salaterki. Smarujemy 1-2 łyżkami majonezu. Na to dajemy pokrojone w średnio grubą kostke jaja. Znów majonez jw. Następnie dajemy pokrojoną w kostke feta. Góre smarujemy troszeczke grubiej majonezem- tak aby przykryć całość. Na patelni (suchej) prażymy na złoty kolor migdały- beda aromatyczne i chrupiące. Tak przygotowane migdały wysypujemy na góre.
SMACZNEGO!!!!!!