Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 255
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 255
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Składniki
Grzyby umyc osączyc wieksze przekroic.Kalafior umyc wlozyc na kilka minut do osolonej wody wyjąc osączyc obgotowac okolo 10 minut nie dluzej aby byl polmiekki,podzielic na nieduze rozyczki.Pomidory umyc,zdjac skorke pokroic.Koperek umyc dokladnie osączyc,posiekac.Ogorki osączyc z zalewy,pokroic.Papryczke umyc przekroic wyjąc gniazdo nasienne pokroic na bardzo cienkie paseczki.Na sos polozyc jogurt z koncertratem pomidirowym,dodac sol,pieprz i odronine cukry do smaku,polac salatke.