Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 510
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 279
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9735
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1141
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4488
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 510
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 279
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9735
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1141
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4488
Składniki
Grzyby umyc osączyc wieksze przekroic.Kalafior umyc wlozyc na kilka minut do osolonej wody wyjąc osączyc obgotowac okolo 10 minut nie dluzej aby byl polmiekki,podzielic na nieduze rozyczki.Pomidory umyc,zdjac skorke pokroic.Koperek umyc dokladnie osączyc,posiekac.Ogorki osączyc z zalewy,pokroic.Papryczke umyc przekroic wyjąc gniazdo nasienne pokroic na bardzo cienkie paseczki.Na sos polozyc jogurt z koncertratem pomidirowym,dodac sol,pieprz i odronine cukry do smaku,polac salatke.