Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 353
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 353
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Składniki
Grzyby umyc osączyc wieksze przekroic.Kalafior umyc wlozyc na kilka minut do osolonej wody wyjąc osączyc obgotowac okolo 10 minut nie dluzej aby byl polmiekki,podzielic na nieduze rozyczki.Pomidory umyc,zdjac skorke pokroic.Koperek umyc dokladnie osączyc,posiekac.Ogorki osączyc z zalewy,pokroic.Papryczke umyc przekroic wyjąc gniazdo nasienne pokroic na bardzo cienkie paseczki.Na sos polozyc jogurt z koncertratem pomidirowym,dodac sol,pieprz i odronine cukry do smaku,polac salatke.