Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 299
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15004
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2975
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 299
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15004
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2975
Składniki
Grzyby umyc osączyc wieksze przekroic.Kalafior umyc wlozyc na kilka minut do osolonej wody wyjąc osączyc obgotowac okolo 10 minut nie dluzej aby byl polmiekki,podzielic na nieduze rozyczki.Pomidory umyc,zdjac skorke pokroic.Koperek umyc dokladnie osączyc,posiekac.Ogorki osączyc z zalewy,pokroic.Papryczke umyc przekroic wyjąc gniazdo nasienne pokroic na bardzo cienkie paseczki.Na sos polozyc jogurt z koncertratem pomidirowym,dodac sol,pieprz i odronine cukry do smaku,polac salatke.