Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Kalafior dzielimy na male rozyczki , plukamy w zimnej wodzie.Nastepnie wrzucamy na gotujaca sie wode ,gotujemy do momentu az bedzie miekki kalfior.Po ugotowaniu odcedzamy kalafior i zostawiamy aby sie przestudzil .Dajemy na polmisek kalfior+.2 zabki czosnku wczesniej przpeuszczonego przez praske ,sol do smaku i oliwe.sok z cytryny.Mieszamy i wstawiamy do lodowki.Salatka doskonala do miesa bialego i przedewszystkim malo kaloryczna