Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1378
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1330
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 246
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1378
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1330
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 246
Składniki
Kalafior dzielimy na male rozyczki , plukamy w zimnej wodzie.Nastepnie wrzucamy na gotujaca sie wode ,gotujemy do momentu az bedzie miekki kalfior.Po ugotowaniu odcedzamy kalafior i zostawiamy aby sie przestudzil .Dajemy na polmisek kalfior+.2 zabki czosnku wczesniej przpeuszczonego przez praske ,sol do smaku i oliwe.sok z cytryny.Mieszamy i wstawiamy do lodowki.Salatka doskonala do miesa bialego i przedewszystkim malo kaloryczna