Sałatki Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Ugotować jajka na twardo,wystudzone obrać,pokroić na ćwiartki i ułożyć na głębszy półmisek.Polać dużo majonezu (ja używam kielecki,można dodać gęstej śmietany,według uznania).
Na to wyłożyć odcedzoną dobrze fasolkę i pokrojoną w paski paprykę konserwową.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

jagoda102 16 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Można na majonez wylać ketchup pikantny (jak ktoś go lubi) jest lepsza0 Kto głosował? | Odpowiedz

irma 13 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Taką sałatkę zrobiłam na Wigilię, tylko dodałam do majonezu dwa ząbki czosnku. Majonez też "Kielecki",bo jest ostry w smaku i najbardziej go lubimy. Pozdrawiam.0 Kto głosował? | Odpowiedz