Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 227
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1137
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 227
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1137
Składniki
smazymy watrobke,kroimy w cienkie paseczki(solimy po usmazeniu,nie bedzie twarda)nastepnie smazymy pokrojone pieczarki,starta na grubych oczkach marchew tez smazymy , jak i pokrojona w kostke cebule...wszysko laczymy +majonez ,przyprawy,mozna doprawic czosnkiem...smacznego