Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Ogórka zielonego pokroić w kosteczkę Paluszki krabowe pokroić w kosteczkę makaron ryżowy sparzyć w wodzie z dodatkiem 1 łyżeczki soi koperek pokroić majonez zmieszać z jogurtem jajko pokroić w kosteczkę lub zetrzeć na tarce kukurydzę odcedzić
Poziomy ułożone w salaterce: - pokrojony ogórek zielony - pokrojone paluszki krabowe - sparzony i pokrojony makaron - odcedzona kukurydza - poszatkowany koperek - wymieszany majonez z jogurtem - na wierzch posypać pokrojonym w kosteczkę jajkiem Pychota:) Smacznego