Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8453
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 532
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8453
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 532
Składniki
Gotujemy makaron i go odcedzamy
Pierś z kurczaka kroimy w małe kawałki tak jak na gulasz, doprawiamy je i smażymy. Po usmażeniu rozkładamy na ręcznik kuchenny aby odsączyć z Tłuszczu.
Kroimy ogórek w malutką kosteczkę
Bierzemy miskę wsypujemy wszystkie składniki.(jeżeli ktoś woli na ciepło proponuje nie dodawać majonezu przed podgrzaniem w mikrofali) Nie pisze ile czego bo każdy jest w stanie ocenić ile produktu potrzeba :) Mieszamy i gotowe.Łyżki w górę :) Życzę smacznego :)