Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7963
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1301
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13745
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7963
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1301
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13745
Składniki
Ugotowany, odcedzony makaron + odcedzona kukurydza + tuńczyk w oleju (olej należy trochę odlać) + ser żółty starty (może być wędzony) + cebulę pokroić w kostkę drobną i podsmażyć na odrobinie oleju, pod koniec smażenia dodać czosnek. (cebula nie może się spalić - po dodaniu czosnku można podlać 1-2 łyżkami wody tak aby wszytko zmiękło -ale trzeba poczekać aż woda wyparuje zanim wrzucimy do makaronu) + przyprawa kebeb-gyros +pieprz.
Wszystkie składniki mieszamy i gotowe. Smacznego!!!