Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Składniki
Ugotowany, odcedzony makaron + odcedzona kukurydza + tuńczyk w oleju (olej należy trochę odlać) + ser żółty starty (może być wędzony) + cebulę pokroić w kostkę drobną i podsmażyć na odrobinie oleju, pod koniec smażenia dodać czosnek. (cebula nie może się spalić - po dodaniu czosnku można podlać 1-2 łyżkami wody tak aby wszytko zmiękło -ale trzeba poczekać aż woda wyparuje zanim wrzucimy do makaronu) + przyprawa kebeb-gyros +pieprz.
Wszystkie składniki mieszamy i gotowe. Smacznego!!!