Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 44
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4299
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2582
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3827
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 44
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4299
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2582
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3827
Składniki
Ugotowany, odcedzony makaron + odcedzona kukurydza + tuńczyk w oleju (olej należy trochę odlać) + ser żółty starty (może być wędzony) + cebulę pokroić w kostkę drobną i podsmażyć na odrobinie oleju, pod koniec smażenia dodać czosnek. (cebula nie może się spalić - po dodaniu czosnku można podlać 1-2 łyżkami wody tak aby wszytko zmiękło -ale trzeba poczekać aż woda wyparuje zanim wrzucimy do makaronu) + przyprawa kebeb-gyros +pieprz.
Wszystkie składniki mieszamy i gotowe. Smacznego!!!