Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna do chrupkiego pieczywa :-)))))
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Ser rozgniesc widelcem.Ser żółty zetrzeć na grubych oczkach.Wędline pokroić dowolnie u mnie kostka.Pomidor i ogórek obrać i pokroić w kosteczkę.Cebulkę drobno pokroić.Dodać majonez doprawić do smaku.Smacznego!