Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 883
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2758
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3261
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 883
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2758
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3261
Składniki
Żółty ser kroimy w drobny makaronik.
Sałatę rwiemy palcami na kawałki, układamy na dnie salaterki i skrapiamy cytryną.
Na sałatę wykładamy pokrojony ser. Szczypiorek siekamy, połową posypujemy ser.
Rzodkiewki kroimy w plasterki i wykładamy na szczypiorek. Na warstwie rzodkiewek układamy obraną ze skórki i ości rozdrobnioną rybę. Posypujemy szczypiorkiem. Przyprawiamy sałatę solą, pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Przed podaniem polewamy majonezem lub śmietaną z musztardą ewentualnie olejem. Mieszamy.