Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, smaczna i na każdą okazję :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4138
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11336
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6502
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5482
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13525
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5298
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4138
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11336
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6502
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5482
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13525
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5298
Składniki
rodzynki zalac wrzątkiem i dodac niewielka ilośc rumu, odstawić do przestygnięcia, żeby rodzynki napęczniały i zmiękły.
pokroić owoce i połaczyć z rodzynkami
jeśli jest potrzebne - dosłodzić miodem.