Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, smaczna i na każdą okazję :)
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 306
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1431
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 425
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1129
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 306
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1431
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 425
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1129
Składniki
rodzynki zalac wrzątkiem i dodac niewielka ilośc rumu, odstawić do przestygnięcia, żeby rodzynki napęczniały i zmiękły.
pokroić owoce i połaczyć z rodzynkami
jeśli jest potrzebne - dosłodzić miodem.