Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i smaczna sałatka. W sam raz dla niespodziewanych gości :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3821
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3826
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 396
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 750
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3821
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3826
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 396
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 750
Składniki
Pieczarki umyj i pokrój, trzonki w paseczki a kapelusze na ćwiartki. Ugotuj je w osolonej wodzie przez ok. 10 min. Jajka pokrój w kostkę, podobnie ogórka. Groszek odcedź z zalewy. Szczypior poszatkuj. Wszystkie składniki (oprócz szczypioru) wrzuć do miski, wymieszaj, dopraw solą i pieprzem do smaku, dodaj ok. 2 łyżek majonezu, wymieszaj ponownie i odstaw do lodówki. W momencie serwowania posyp szczypiorem po wierzchu. Smacznego. Propozycja na śniadanie: Sałatka z grzankami i kawą inką.