Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i smaczna sałatka. W sam raz dla niespodziewanych gości :)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 924
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3998
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1385
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 924
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3998
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1385
Składniki
Pieczarki umyj i pokrój, trzonki w paseczki a kapelusze na ćwiartki. Ugotuj je w osolonej wodzie przez ok. 10 min. Jajka pokrój w kostkę, podobnie ogórka. Groszek odcedź z zalewy. Szczypior poszatkuj. Wszystkie składniki (oprócz szczypioru) wrzuć do miski, wymieszaj, dopraw solą i pieprzem do smaku, dodaj ok. 2 łyżek majonezu, wymieszaj ponownie i odstaw do lodówki. W momencie serwowania posyp szczypiorem po wierzchu. Smacznego. Propozycja na śniadanie: Sałatka z grzankami i kawą inką.