Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i smaczna sałatka. W sam raz dla niespodziewanych gości :)
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 91
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 11234
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 736
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 450
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 91
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 11234
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 736
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 450
Składniki
Pieczarki umyj i pokrój, trzonki w paseczki a kapelusze na ćwiartki. Ugotuj je w osolonej wodzie przez ok. 10 min. Jajka pokrój w kostkę, podobnie ogórka. Groszek odcedź z zalewy. Szczypior poszatkuj. Wszystkie składniki (oprócz szczypioru) wrzuć do miski, wymieszaj, dopraw solą i pieprzem do smaku, dodaj ok. 2 łyżek majonezu, wymieszaj ponownie i odstaw do lodówki. W momencie serwowania posyp szczypiorem po wierzchu. Smacznego. Propozycja na śniadanie: Sałatka z grzankami i kawą inką.