Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa, szybka, dobra jako danie awaryjne dla niespodziewanych gości
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99080
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 230
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5103
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13743
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5914
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99080
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 230
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5103
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13743
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5914
Składniki
Pieczarki oczyścić i obgotować 10 minut w wodzie z dodatkiem soli i połowy cytryny, później zahartować w zimnej wodzie, jaja ugotować na twardo. Następnie posiekaćwszystko w drobną kostkę, połączyć z majonezem, wymieszać, można dodać szczypiorek lub zieloną pietruszkę, do bardziej wypasionej wersji można dodać kukurydzę, ale ja wolę w podstawowej wersji