Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja osobiście mogłabym ją jeść codziennie...pierwszy raz jak ją zrobiłam na komunię mojego brata to było danie,które pierwsze zniknęło całkowicie ze stołu :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3690
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3796
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 362
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 667
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3690
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3796
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 362
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 667
Składniki
Pierś kurczaka oczyszczamy,usuwamy zbedne blonki,kawalki tluszczu.Nastepnie kroimy w kosteczke i wrzucamy na patelnie na niewielka ilosc rozgrzanego oleju.Podsmazamy na malym ogniu.Paprykę oczyszczamy,kroimi w krotkie paseczki.Cebulę obieramy i kroimy w mala kosteczkę.Otwieramy puszki z kukurydza,groszkiem i fasola.Odsączamy z wody i wsypujemy zawartości na patelnię. Dodajemy takze papryki i cebule.Wszystko podsmazamy pare minut do miękkosci.Nastpenie wyciskamy calą tubę keczupu i z nim także jeszcze chwile podsmazamy na malutkim ogniu.Gorącą salatkę odstawiamy do ostygnięcia a gdy juz bedzie miala pokojowa temp wkladamy w misce do lodówki.Tam powinna stac cala noc,aby sie "przegryzla" tzn aby miala bardziej intensywny smak od keczupu,gdyz nie dodajemy zadnych przypraw.Na drugi dzien mozna wcinac :) Smacznego!!!