Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i smaczna, mogłabym się nią zajadać codziennie
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2181
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 146
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2181
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 146
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Składniki
porwać ciabattę na kawałki i umieścić w blaszce. Polać oliwą i posypać oregano, koperkiem, rozmarynem i odrobiną soli. Wymieszać i włożyć blaszkę do piekarnika rozgrzanego do 180 na 10min - aż ciabatta zbrązowieje. Odstawić do wystygnięcia
Pokroić wszystkie pomidory i paprykę, przełożyć do miski. Dodać posiekaną bazylię i zmiażdżony czosnek. Polać oliwą z oliwek i octem winnym, posypać szczyptą soli i pieprzu
Dodać kawałki ciabatty i dokładnie wymieszać - najlepiej rękoma, by ciabatta dobrze przeszła dresingiem :)