Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 305
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 305
Składniki
ananasy odsączyć pokroić w kosteczkę, ser zetrzeć na grubej tarce, tuńczyka i kukurydzę odsączyć
Dno naczynia smarujemy cienko majonezem i sypiemy po trochę najpierw kukurydzę potem ananasa tuńczyka i sera i znowu smarujemy majonezem. Czynność powtarzamy do skończenia składników. Smacznego:):)