Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje nawet tym osobom co nie lubia śledzi.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 84
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1201
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 84
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1201
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 198
Składniki
Śledzie kroimy na paski około 2 cm . Por po umyciu kroimy w półkrążki razem z częścią zieloną. Oba składniki wkładamy do miski mieszamy i zostawiamy na 1 - 2 godziny, aby por trochę zmiękł
Potem ser i ogórek kroimy w kostkę, wsypujemy groszek, pieprzymy do smaku i mieszamy. Jogurt i majonez mieszamy ze sobą i dodajemy do sałatki. Tej sałtki nie wolno nam solić gdyż śledzie są juz słone. SMACZNEGO