Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje nawet tym osobom co nie lubia śledzi.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3702
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2024
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5406
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5466
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3702
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2024
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5406
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5466
Składniki
Śledzie kroimy na paski około 2 cm . Por po umyciu kroimy w półkrążki razem z częścią zieloną. Oba składniki wkładamy do miski mieszamy i zostawiamy na 1 - 2 godziny, aby por trochę zmiękł
Potem ser i ogórek kroimy w kostkę, wsypujemy groszek, pieprzymy do smaku i mieszamy. Jogurt i majonez mieszamy ze sobą i dodajemy do sałatki. Tej sałtki nie wolno nam solić gdyż śledzie są juz słone. SMACZNEGO