Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i bardzo smaczna sałatka śledziowa. Zamiast białych użyto purpurowych ziemniaków. To doskonała w smaku odmiana. Dzięki zawartym w niej antyoksydantach posiada cenne właściwości zdrowotne: wspomaga profilaktykę nadciśnienia, raka, miażdżycy. Wspomaga też odchudzanie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8682
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8682
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Ziemniaki umyć, gotować na parze lub w wodzie ok. 20 minut. Odcedzić, wystudzić, obrać i pokroić w średniej wielkości kostkę. Dodać dość drobno pokrojone pozostałe składniki i odsączoną fasolkę z puszki. Doprawić solą, pieprzem, sokiem z cytryny. Dodać majonez, delikatnie wymieszać.