Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i bardzo smaczna sałatka śledziowa. Zamiast białych użyto purpurowych ziemniaków. To doskonała w smaku odmiana. Dzięki zawartym w niej antyoksydantach posiada cenne właściwości zdrowotne: wspomaga profilaktykę nadciśnienia, raka, miażdżycy. Wspomaga też odchudzanie
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1689
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 136
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 205
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 524
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 275
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1689
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 136
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 205
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 524
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 275
Składniki
Ziemniaki umyć, gotować na parze lub w wodzie ok. 20 minut. Odcedzić, wystudzić, obrać i pokroić w średniej wielkości kostkę. Dodać dość drobno pokrojone pozostałe składniki i odsączoną fasolkę z puszki. Doprawić solą, pieprzem, sokiem z cytryny. Dodać majonez, delikatnie wymieszać.