Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i bardzo smaczna sałatka śledziowa. Zamiast białych użyto purpurowych ziemniaków. To doskonała w smaku odmiana. Dzięki zawartym w niej antyoksydantach posiada cenne właściwości zdrowotne: wspomaga profilaktykę nadciśnienia, raka, miażdżycy. Wspomaga też odchudzanie
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 255
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 255
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Składniki
Ziemniaki umyć, gotować na parze lub w wodzie ok. 20 minut. Odcedzić, wystudzić, obrać i pokroić w średniej wielkości kostkę. Dodać dość drobno pokrojone pozostałe składniki i odsączoną fasolkę z puszki. Doprawić solą, pieprzem, sokiem z cytryny. Dodać majonez, delikatnie wymieszać.