Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja 258 kcal Prrzygotowanie 35 minut
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7949
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1286
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13736
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7949
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1286
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13736
Składniki
ziemniaki ugotowac w mundurkach. Ostudzic, obrac i pokroic w plasterki. Fasolke i oliwki osaczyc z zalewy. Pomidory pokroic w paseczki. Oliwe doprawic do smaku sola, pieprzem i octem winnym. Ziemniaki i fasolke ulozyc w salaterce. Polac oliwa z dodatkami. Delikatnie wymieszac. Posypac oliwkami i pomidorami. Oblozyc sosem pesto. Udekorowac listkami bazylii.