Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja 258 kcal Prrzygotowanie 35 minut
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8731
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8731
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Składniki
ziemniaki ugotowac w mundurkach. Ostudzic, obrac i pokroic w plasterki. Fasolke i oliwki osaczyc z zalewy. Pomidory pokroic w paseczki. Oliwe doprawic do smaku sola, pieprzem i octem winnym. Ziemniaki i fasolke ulozyc w salaterce. Polac oliwa z dodatkami. Delikatnie wymieszac. Posypac oliwkami i pomidorami. Oblozyc sosem pesto. Udekorowac listkami bazylii.