Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja 258 kcal Prrzygotowanie 35 minut
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
ziemniaki ugotowac w mundurkach. Ostudzic, obrac i pokroic w plasterki. Fasolke i oliwki osaczyc z zalewy. Pomidory pokroic w paseczki. Oliwe doprawic do smaku sola, pieprzem i octem winnym. Ziemniaki i fasolke ulozyc w salaterce. Polac oliwa z dodatkami. Delikatnie wymieszac. Posypac oliwkami i pomidorami. Oblozyc sosem pesto. Udekorowac listkami bazylii.