Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poprzedni przepis w weersji acid, ten - smooth...
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8086
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8086
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Składniki
Ser pokroić w drobną kostkę, ananasa podzielić na drobne cząstki, kukurydzę i fasolę osączyc z zalewy. Wszystkie składniki włożyć do miski i zalać je majonezem wymieszanym z sokiem z ananasa i kurkumą. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić na chwilę w chłodne miejsce. Smacznego!