Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
4 porcje po: 96 kcal, 9 g białka, 2,5 g tłuszczu, 6,4 mg cholesterolu, 3,8 g błonnika
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 84
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 60
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 84
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 60
Składniki
Dymkę oczyścić, umyć, odsączyć. Szczypior posiekać, cebulki pokroić w krążki. Drobny szczypiorek i koperek umyć, osuszyć i niezbyt drobno posiekać. Rzodkiewki umyć, poszatkować na cienkie plasterki. Ogórek umyć, obrać i pokroić na ćwierćplasterki. twarożek rozetrzeć z jogurtem, doprawić sokiem z cytryny i chrzanem.
Osolić i dodać pieprz do smaku, połączyć skłądniki sałatki. opruszyć solą, lekko wymieszać i polać sosem i natychmiast podawać