Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna, łatwa w wykonaniu sałatka na bazie komosy ryżowej z warzywami. Doskonałe źródło błonnika. Świetna dla osób na diecie bez glutenu i bez nabiału.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6430
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114818
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6430
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114818
Składniki
Gotuj komosę ryżową w osolonej wodzie przez 15 minut (do miękkości). Odcedź ja na sitku, dodaj kukurydzę, wymieszaj i włóż do miski.
Następnie dodaj pokrojone awokado i ugotowane jajka. Na koniec dodaj oliwki, rukolę, natkę pietruszki oraz olej lniany. Sałatkę posyp ziarnem słonecznika.