Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna, łatwa w wykonaniu sałatka na bazie komosy ryżowej z warzywami. Doskonałe źródło błonnika. Świetna dla osób na diecie bez glutenu i bez nabiału.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2638
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2889
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2638
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2889
Składniki
Gotuj komosę ryżową w osolonej wodzie przez 15 minut (do miękkości). Odcedź ja na sitku, dodaj kukurydzę, wymieszaj i włóż do miski.
Następnie dodaj pokrojone awokado i ugotowane jajka. Na koniec dodaj oliwki, rukolę, natkę pietruszki oraz olej lniany. Sałatkę posyp ziarnem słonecznika.