Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mieszanka smaków jest niesamowita!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 480
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 66
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 143
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 480
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 66
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 143
Składniki
Ugotować ryż na sypko.Pokroić ananasy w kostkę,ser żólty rownież.Dołożyć orzechy,rodzynki,wycisnąć czosnek,dołożyć groszek z puszki,i drobno pokrojoną natke(ilość dowolna)W miseczce wymieszać sok z ananasów z musztardą i majonezem.Wszystkie składniki połączyć a na koniec zalać sosem z ananasów i gotowe!