Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 33
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 48
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 279
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 33
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 48
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 279
Składniki
Ryż gotujemy na sypko, udka obieramy i kroimy w kostkę, arbuza i cebulę również. Ja zamiast cebuli dałam młode pióra z cebuli duży pęczek, pokroić drobno ze szczypiorkiem. Wymieszać majonez z jogurtem, curry i solą, dać do sałatki. Wszystko razem dobrze wymieszać.
Przepis zaczerpnięty z "Przyślij przepis". Smacznego