Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 180
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 292
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 180
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 292
Składniki
Ryż gotujemy na sypko, udka obieramy i kroimy w kostkę, arbuza i cebulę również. Ja zamiast cebuli dałam młode pióra z cebuli duży pęczek, pokroić drobno ze szczypiorkiem. Wymieszać majonez z jogurtem, curry i solą, dać do sałatki. Wszystko razem dobrze wymieszać.
Przepis zaczerpnięty z "Przyślij przepis". Smacznego