Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna wariacja z brokułem w roli głównej ;-)
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Brokuł podgotować - ostudzić, pokroić dość drobno. Cebulę drobno pokroić, zeszklić na niewielkiej ilości oliwy (przyprawić), ostudzić. Jajka ugotować na twardo, pokroić w drobną kostkę. Pieczarki i kapary odcedzić, również pokroić drobno. wszystko razem wymieszać, dodać majonez. Doprawić do smaku...
Smacznego ;-)