Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna wariacja z brokułem w roli głównej ;-)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Brokuł podgotować - ostudzić, pokroić dość drobno. Cebulę drobno pokroić, zeszklić na niewielkiej ilości oliwy (przyprawić), ostudzić. Jajka ugotować na twardo, pokroić w drobną kostkę. Pieczarki i kapary odcedzić, również pokroić drobno. wszystko razem wymieszać, dodać majonez. Doprawić do smaku...
Smacznego ;-)