Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna wersja buraków do mięsa podawana na zimno
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 411
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 396
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1479
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5726
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 411
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 396
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1479
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5726
Składniki
Ugotować buraki na średnio miękko. Pokroić w kostkę. Obrać jabłka i zetrzeć na grubej tarce. Wymieszać wszystkie składniki. Doprawić i odstawić na godzinę do lodówki. Świetna do drobiu.