Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna wersja buraków do mięsa podawana na zimno
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12014
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 138
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8825
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155479
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1195
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12014
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 138
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8825
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155479
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1195
Składniki
Ugotować buraki na średnio miękko. Pokroić w kostkę. Obrać jabłka i zetrzeć na grubej tarce. Wymieszać wszystkie składniki. Doprawić i odstawić na godzinę do lodówki. Świetna do drobiu.