Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Treściwa, szybka sałatka, prosta w modyfikacji. Polecam na śniadanie lub do pracy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Cieciorkę odsączyć z zalewy i opłukać na sitku.
Cebulę pokroić w piórka, oliwki ii pomidorki na połówki, paprykę i ser w kostkę. Pietruszkę posiekać i połączyć wszystkie składniki.
Sałatkę polać dressingiem lub połączyć z majonezem (w tej wersji polecam bez sera feta). Można dodać pokrojone w kostkę pieczone mięso, np. schab lub dobrą wędlinę.