Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Treściwa, szybka sałatka, prosta w modyfikacji. Polecam na śniadanie lub do pracy.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 136
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 136
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Cieciorkę odsączyć z zalewy i opłukać na sitku.
Cebulę pokroić w piórka, oliwki ii pomidorki na połówki, paprykę i ser w kostkę. Pietruszkę posiekać i połączyć wszystkie składniki.
Sałatkę polać dressingiem lub połączyć z majonezem (w tej wersji polecam bez sera feta). Można dodać pokrojone w kostkę pieczone mięso, np. schab lub dobrą wędlinę.