Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 530
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 530
Składniki
Cykorie pokroić w pół plasterki,dodać drobno pokrojoną cebulę,a paprykę w mała kostkę i kukurydzę doprawić.Zalać majonezem wymieszanym z jogurtem.Odstawić do zmacerowania.
Do czerwonej cykorii używam biała cebulę i żołta albo zieloną paprykę.