Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 814
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12559
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 814
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12559
Składniki
kapuste poszatkowac i posoli, odstawic do zmiekniecia ogorka, papryke i fete pokroic w kostke, pomidora w osemki kukurydze i fasole odsaczyc, odsaczyc rowniez wode z kapusty zrobic sos: majonez, smietane i zmiazdzony czosnek wymieszac, dodac sol i pieprz ukladac warstwami, najlepiej w naczyniu zaroodpornym, bo sporo tego wychodzi, chyba ze ma ktos duuuza miske warstwy: kapusta, fasola, papryka, ogorek, kukurydza, pomidor, ser feta kazda warstwe polac sosem odstawic do lodowki, najlepsza jest na drugi dzien:) mozna podawac z grzankami badz z pieczywem czosnkowym