Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
kapuste poszatkowac i posoli, odstawic do zmiekniecia ogorka, papryke i fete pokroic w kostke, pomidora w osemki kukurydze i fasole odsaczyc, odsaczyc rowniez wode z kapusty zrobic sos: majonez, smietane i zmiazdzony czosnek wymieszac, dodac sol i pieprz ukladac warstwami, najlepiej w naczyniu zaroodpornym, bo sporo tego wychodzi, chyba ze ma ktos duuuza miske warstwy: kapusta, fasola, papryka, ogorek, kukurydza, pomidor, ser feta kazda warstwe polac sosem odstawic do lodowki, najlepsza jest na drugi dzien:) mozna podawac z grzankami badz z pieczywem czosnkowym