Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 18
Pełna smaku i bogata w składniki zupa tajska. Sezonowe polskie warzywa wczesn...
Odsłon: 12
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 22
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 29
Pychota. Polecam.
Odsłon: 256
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 18
Pełna smaku i bogata w składniki zupa tajska. Sezonowe polskie warzywa wczesn...
Odsłon: 12
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 22
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 29
Pychota. Polecam.
Odsłon: 256
Składniki
kapuste poszatkowac i posoli, odstawic do zmiekniecia ogorka, papryke i fete pokroic w kostke, pomidora w osemki kukurydze i fasole odsaczyc, odsaczyc rowniez wode z kapusty zrobic sos: majonez, smietane i zmiazdzony czosnek wymieszac, dodac sol i pieprz ukladac warstwami, najlepiej w naczyniu zaroodpornym, bo sporo tego wychodzi, chyba ze ma ktos duuuza miske warstwy: kapusta, fasola, papryka, ogorek, kukurydza, pomidor, ser feta kazda warstwe polac sosem odstawic do lodowki, najlepsza jest na drugi dzien:) mozna podawac z grzankami badz z pieczywem czosnkowym