Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1491
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1382
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 277
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1491
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1382
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 277
Składniki
kapuste poszatkowac i posoli, odstawic do zmiekniecia ogorka, papryke i fete pokroic w kostke, pomidora w osemki kukurydze i fasole odsaczyc, odsaczyc rowniez wode z kapusty zrobic sos: majonez, smietane i zmiazdzony czosnek wymieszac, dodac sol i pieprz ukladac warstwami, najlepiej w naczyniu zaroodpornym, bo sporo tego wychodzi, chyba ze ma ktos duuuza miske warstwy: kapusta, fasola, papryka, ogorek, kukurydza, pomidor, ser feta kazda warstwe polac sosem odstawic do lodowki, najlepsza jest na drugi dzien:) mozna podawac z grzankami badz z pieczywem czosnkowym