Sałatki Przepis na:
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Pokroić pora i szczypiorek na drobno. Porwać kapustę na kawałki (zamiast kapusty pekińskiej może być dowolna sałata). Warzywa pokroić w kostkę.
Oczyścić łososia ze skórki i również pokroić w kostkę.
wymieszać warzywa z łososiem, posypać przyprawami i polać oliwą, octem, sokiem z cytryny i ponownie wymieszać.
Pokroić fetę w kostkę i wymieszać delikatnie z warzywami i łososiem. Ewentualnie doprawić według własnego gustu. Sałatka jest już gotowa do spożycia, można ja odstawić do lodówki i odczekać aż się przegryzie. Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

alicja 20 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Ciekawy przepis,do ulubionych4 Kto głosował? | Odpowiedz