Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka, zdrowa i sycąca sałatka
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34800
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 353
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 88
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9149
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34800
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 353
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 88
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9149
Składniki
Pokroić pora i szczypiorek na drobno. Porwać kapustę na kawałki (zamiast kapusty pekińskiej może być dowolna sałata). Warzywa pokroić w kostkę.
Oczyścić łososia ze skórki i również pokroić w kostkę.
wymieszać warzywa z łososiem, posypać przyprawami i polać oliwą, octem, sokiem z cytryny i ponownie wymieszać.
Pokroić fetę w kostkę i wymieszać delikatnie z warzywami i łososiem. Ewentualnie doprawić według własnego gustu. Sałatka jest już gotowa do spożycia, można ja odstawić do lodówki i odczekać aż się przegryzie. Smacznego